Ziraat Fakültesi Akademisyenlerimiz AB Proje Pazarında

ziraat-fakultesi-akademisyenlerimiz-ab-proje-pazarinda

 

 

Üniversitemizinde yer aldığı İtalya koordinatörlüğünde yürütülen ve 8 ülkenin (İtalya, Türkiye, Fas, Hırvatistan, Tunus, İspanya, Cezair ve Almanya)  katıldığı çok disiplinli bir konsorsiyum adına başvurulan “Legumes in biodiversity-based farming systems in Mediterranean basin” (Akdeniz havzasında biyolojik çeşitlilik tabanlı tarım sistemlerinde baklagiller) Avrupa Birliği PRİMA çağrıları kapsamında başvurusu yapılan ilk etabını başarılı bir şekilde tamamlayarak, 2. aşamamaya katılmaya hak kazanmıştır.

Şırnak Üniversitesi adına proje koordinatörlüğünü yapan Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Derya YÜCEL’i ve proje ekibini kutlar, projenin ikinci aşamasının da ilki gibi başarılı geçmesini temenni ederiz.

Ayrıca, Üniversitemiz Ziraat Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Celal YÜCEL ve Doç. Dr. Derya YÜCEL, 3-4 Temmuz 2019 tarihlerinde Bürüksel/Belçika’da yapılacak Avrupa Birliği Proje Pazarına katılacaklardır. Kıymetli akademisyen hocalarımıza başarılar dileriz.

29.06.2019 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü