Water4All Ortaklığı 2024 Çağrısı-Değerlendirme Paneline Katılmak Üzere Uzman Daveti

Water4All Ortaklığı, "Döngüsel Ekonomi için Su" konusuna odaklanan 2024-2025 Ortak Uluslararası Çağrısını 12 Eylül 2024 tarihinde açacaktır. Ortak çağrı ile, 31 ülke ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen, 36 milyon Avro'dan fazla bütçeyle Araştırma, Geliştirme ve Yenilik projelerinin fonlanması amaçlanmaktadır.

Water4All 2024 Ortak Uluslararası Çağrısı kapsamında sunulan araştırma ve yenilik tekliflerinin aşağıdaki konulardan en az birini ele alması gerekmektedir:

  • Topic 1. Enhancement of water circularity in industries.

  • Topic 2. Urban water circularity.

  • Topic 3. Resource recovery and valorization.

  • Topic 4. Economic, environmental and social implications of water reuse and recovered products

Çağrıyla ilgili daha fazla bilgi; çağrı konuları, uygunluk kriterleri ve taslak zaman çizelgesi için çağrı web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Uzmanlara Davet

Bu prestijli çağrı için Water4All Ortaklığı, bir Değerlendirme Paneli oluşturacaktır. Bu panelde yer alarak projelerin ön tekliflerini değerlendirecek uzmanlar aranmaktadır. 

Değerlendirme Süreci

1. Aşama: Ön Teklif Aşaması

  • Başvuru Dönemi: 12 Eylül 2024 – 13 Kasım 2024

  • Değerlendirme Dönemi: Aralık 2024 ortası – Şubat 2025 ortası

Değerlendirme Paneline seçilen uzmanların her biri 7 sayfayı geçmeyen ve idari bölümler içeren 8 ila 10 ön proje teklifini gözden geçirecektir. Değerlendirmeler, özel bir çevrimiçi platform aracılığıyla uzaktan gerçekleştirilecektir. Her bir ön teklif için 50 Avro (vergi öncesi) sabit bir ücret sağlanacaktır.

2. Aşama: Tam Teklif Aşaması

1. Aşamanın tamamlanmasından sonra detaylar Water4All sayfasında ilan edilecektir.

Panel Toplantısı

Değerlendirmelerin tamamlanması için inceleme döneminin sonunda 2 günlük çevrimiçi bir Değerlendirme Paneli Toplantısı düzenlenecektir. Kesin tarih henüz belli değildir.

Değerlendirme Panelinde Uzman Olarak Yer Almak için Başvuru Nasıl Yapılır?

Değerlendirme Paneline katılmakla ilgileniyorsanız, lütfen 3 Eylül 2024 tarihine kadar ilgili formu doldurup güncel özgeçmişinizle (İngilizce) birlikte water4all@tubitak.gov.tr adresine iletiniz.

Adayların başvuruları, Water4All 2024 Ortak Uluslararası Çağrı Sekretaryası tarafından değerlendirmeye alınacak olup nihai uzman listesi taraflarınca belirlenecektir. Water4All 2024 Ortak Uluslararası Çağrı Sekretaryası tarafından seçilen uzmanlara, Sekretarya aracılığıyla bilgi ve resmi davetler iletilecektir.

Gizlilik ve Çıkar Çatışması

Değerlendiriciler süreç boyunca anonim kalacaktır. Katılımınız, herhangi bir çıkar çatışması açısından Sekretarya tarafından kontrol edilecektir. Eğer daha sonraki bir aşamada Water4All 2024 Ortak Uluslararası Çağrısına başvurmaya karar verirseniz, bu durumu hemen Çağrı Sekretaryasına bildirmeniz gerekmektedir.

İletişim Bilgileri

Daha fazla bilgi için Water4All 2024 Ortak Uluslararası Çağrı Sekretaryası ile water4all.call2024@ptka.kit.edu adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Gezegen için Su Güvenliği (Water4All)Avrupa Ortaklığı

22.07.2024 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü