Uşak Üniversitesi TTO 1. Ar-Ge ve Tasarım Proje Pazarı,

Deri, Tekstil, Seramik ve Malzeme tematik alanlarını kapsayan Uşak Üniversitesi TTO 1. Ar-Ge ve Tasarım Proje Pazarı, Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde Zafer Kalkınma Ajansı ve Uşak Sanayi ve Ticaret Odası’nın işbirliği ile 19-21 Mart 2020 tarihleri arasında Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan kongre Merkezi’nde düzenlenecektir. 

Etkinliğin amacı Ar-Ge ve tasarım alanlarında proje fikirlerine sahip akademisyen, sanayici ve öğrencileri farklı alanlardan uzmanlarla bir araya getirmeyi ve projelerine teknolojik ve finansal katkıda bulunabilecek temsilcilerle buluşturarak ikili iş birliklerinin sağlanabileceği bir proje platformu sunmayı sağlamaktır.

Proje pazarına Deri, Tekstil, Seramik, Malzeme ve diğer tüm alanlarda başvuru alınmaktadır. Proje önerileri Uşak Üniversitesi TTO 1. Ar-Ge ve Tasarım Proje Pazarı Yazım Kuralları ve katılım koşullarına uygun olarak hazırlanmalıdır.

Proje Pazarımızın son günü, tasarımın önemini vurgulamak ve ticarileşebilir tasarım fikirleri ortaya koymak amaçlı Deri, Tekstil ve Seramik alanlarında yapılacak olan Tasarım Yarışmasıyla ilgili detaylı bilgiye de web sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

https://projepazari.usak.edu.tr

 

Saygılarımızla

26.11.2019 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü