Uluslararası Kitap Yazım Daveti

Değerli Araştırmacılar,

Akademik çalışmalarınızı kalıcı hale getirmek için Uluslararası Kitaba dönüştürebilirsiniz. Derleme veya Araştırma çalışmalarınız ile literatüre değerli katkılarınızı sunabilir ve akademik çalışmalarınızı Uluslararası Kitap ile yayınlayabilirsiniz.

Çalışma dili; Türkçe veya İngilizce' dir.

Kitap, Uluslararası yayınevi tarafından yayınlanacak olup doçentlik kriterlerini sağlamaktadır. Basılan kitaplar çeşitli ülkelerde Uluslararası Kütüphanelere gönderilmektedir.

Yayınlanan Uluslararası kitaplar saygın kitabevlerinde satışa sunulmaktadır.

Çalışmalarınız bir kitabı oluşturacak boyutta değil ise kitap bölümü olarak da çalışmalarınızı değerlendirebilirsiniz. Kitap bölümleri alan bazlı olarak kitaplaştırılacaktır.

ÇALIŞMA GÖNDERİMİ:

Çalışmanızı hazırlayıp email ile göndermeniz yeterlidir.
Çalışmanızın; iThenticate (Akademik İntihali Engelleme Programı) raporunun %20’yi geçmemesi gerekmektedir. Bu raporun çalışma ile beraber gönderilmesi mecburidir.

Gönderim için E-mail: insackongre@gmail.com

ÖNEMLİ TARİHLER:

Son Gönderim Tarihi: 30 Ocak 2020
Yayınlanma Tarihi: 20 Mart 2020

Editörler Kurulunun değerlendirmesinden sonra, dizgi çalışmaları gerçekleştirilerek kitabın tasarımı yapılacak ve kitap basıma hazır hale getirilecektir. Yazarların onayı alındıktan sonra yayınlanacaktır.

Kitapta kullanılan kaynakların, görüşlerin, bulguların, sonuçların, tablo, şekil, resim ve her türlü içeriğin sorumluluğu yazar veya yazarlarına ait olup ulusal ve uluslararası telif haklarına konu olabilecek mali ve hukuki sorumluluk yazarlara aittir.

INSAC Akademi

Web: https://www.insackongre.com
E-Mail: insackongre@gmail.com
Facebook: insac
Instagram: insac_kongreleri

7.01.2020 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü