Uluslararası Kitap Bölümü Yazarlığı Davet

Uluslararası Kitap Bölümü Yazarlığı
  
Seçenek 1: 
Akademik Paket kapsamında akademisyenlerimizin tez ve akademik çalışmaları Platanus Yayın Grubu bünyesinde yer alan ve Doçentlik Temel Alanlarının tümünde “Tanınmış Uluslararası Yayınevi” olan "Duvar Yayınevi" tarafından kitaplaştırılır. 

Bu pakette yayınevimizce kitabın ilk baskısından yazara 15 adet kitap ücretsiz olarak verilir. Kitabın ilk baskısının satışının tamamlanmasının ardından gerçekleştirilecek ikinci baskının satışından itibaren yazara bu satışlardan yüzde %12 oranında telif ödemesi yapılır. 

Dizgi ve mizanpajı tamamlandıktan sonra kitabın kapak tasarımı yazarın onayına sunulur. Onay alındıktan sonra baskı sürecine geçilir. Eserinizin tanıtımı profesyonel reklam firmalarınca e-posta, katalog ve sosyal medya platformları üzerinden yapılır. 

Kitaplarınız Türkiye ve tüm dünyadaki geniş satış ağına sahip dağıtımcılar (amazon.com, amazon.com.tr, n11, D&R, Emek, Kitapyurdu, İdefix, Final, Alfa, İnsancıl vb.) tarafından satışa sunulur. 

Seçenek 2: 
Akademik Paket kapsamında akademisyenlerimizin tez ve akademik çalışmaları Platanus Yayın Grubu bünyesinde yer alan “Platanus Publishing” tarafından ÜCRETSİZ olarak kitaplaştırılır. 

Bu seçenekte eserin Türkiye’deki ÜCRETSİZ basımına ek opsiyonel olarak; Türkçe dışındaki dillerde yazılmış akademik eserlerin basımı, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya ve İtalya gibi ülkelerden birinde ya da hepsinde birden Printed in USA, Printed in Great Britain vb. damgasıyla ayrı ayrı yapılabilir. 

Ayrıca eserin tüm cihazlarda okunabilen E-Book formatına dönüştürülmesi ve basılı versiyonu ile birlikte Amazon vasıtasıyla her iki formatının da tüm dünyada satışa sunulması sağlanır. 

Platanus Yayın Grubu tarafından her iki seçenek kapsamında da aşağıdaki hizmetler sunulur; 
1. Eserin bütün baskı (matbaa) maliyeti, 
2. Eserin ISBN ve bandrolünün alınması, 
3. Dizgi, mizanpaj ve kapak tasarımı, 
4. E-mail tanıtım bültenleri, 
5. Internet ortamındaki satış sitelerinde eserinizin satışa çıkarılması, 
6. Dağıtımcılara gönderilecek olan örnek kitapların maliyetleri, 
7. Eserin basım, yayım ve dağıtımı ile ilgili olarak tahakkuk edecek olan vergiler yayınevimiz tarafından karşılanır. 
Çalışmanızı e-posta yolu ile platanusakademik@gmail.com adresine gönderebilir ya da doğrudan sisteme yükleyebilirsiniz. 

Çalışma yüklemek için tıklayınız

18.08.2020 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü