Ulusal Bor Araştırmaları Enstitüsü (BOREN) tarafından Uluslararası Bor Sempozyumu (BORON2019)

 

Uluslararası Bor Sempozyumu (BORON2019) nun Ulusal Bor Araştırmaları Enstitüsü (BOREN) tarafından Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi işbirliği içinde 17-19 Nisan 2019 tarihleri arasında Nevşehir de düzenleneceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.
 
BORON 2019 un ana hedefi ulusal ve uluslararası bilim camiasında Bor konusunda uzman olan çağrılı kişiler ile teknoloji uzmanları, öğrenciler ve girişimciler arasında Bor ile ilgili yapılmış Ar-Ge, Ür-Ge çalışmalarının tartışılacağı ve Borun genel ve stratejik kullanım alanları konuları üzerinde bilgi paylaşımlarının yapılacağı bir platform olması planlanmıştır.
 
Bilimsel program, uluslararası alanda tanınan uzmanların davetli sunumlarını ve farklı ülkelerden sözlü/poster sunumlarını içerecektir.
 
Sempozyumun dili Türkçe ve İngilizce dir. Bildiri değerlendirmeleri genişletilmiş İngilizce veya Türkçe özetler üzerinden yapılacaktır. Kabul edilen bildirilerin tam metinleri sempozyum bildiri kitabında yayınlanacaktır. 
Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.boron2019.com adresinden ulaşabilir, yazışmalarınızı info@boron2019.com üzerinden yapabilirisniz.

 
Sempozyuma göstereceğiniz ilgi ve katılımınız için şimdiden teşekkür eder, sizleri 17-19 Nisan 2019 tarihleri arasında Kapadokya-Nevşehir de ağırlamaktan mutluluk duyarız.

27.11.2018 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü