ÜCRETSİZ BİLİMSEL HAKEMLİK EĞİTİMİ

EGITIM
 

Değerli bilim insanları 
2010 yılında Gölbaşı'nda kurulan İKSAD, Türkiye merkezli ve uluslararası düzeyde faaliyet gösteren genç ve dinamik bir organizasyondur. Farklı disiplinlerden ve ülkelerden çok sayıda akademisyen, yazar, diplomat, bürokrat ve iş dünyası mensuplarından oluşan yapısı ile özellikle sosyal problem çözümü ve ekonomik gelişme gibi konular üzerine stratejiler belirleyen ve ilgili makamlara imkanlar ölçüsünde çözüm önerileri sunan organizasyonumuz pek çok alanda faaliyet göstermektedir. 
Eğitim faaliyetlerimiz kapsamında bugüne kadar farklı ülkelerden çok sayıda genç bilim insanı Akademik Hakemlik eğitimlerimize katılmışlardır. 
2019 yılı ikinci yarısında da 7 ülkede Akademik Hakemlik Eğitimlerimiz devam edecektir. 
ÜCRETSİZ olarak düzenlenen kurslarımız, alanında uzman ve saygın dergilerde hakemlik tecrübesine sahip akademisyenler tarafından verilecektir. Kurs sonrası başarılı katılımcılarıma sertifika verilecektir. Kursiyerlerimizin konaklama giderleri de İKSAD bütçesinden karşılanacaktır. 
Akademik Hakemlik kurslarımızla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve katılım koşullarını öğrenmek için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz (web sitemiz, GÜNCEL İLANLAR penceresi) 
www.iksad.com

14.06.2019 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü