TOBB Webinarlarında Bu Hafta ve KOBİ'ler İçin Duyurular /25.04.2022 Haftası

TOBB Webinarları Programı:

\n\n

 5GtoB - 5G Teknolojisi ile Dönüşen İş Dünyası Sektörel İstişare Toplantısı (Online Toplantı – İnternet Üzerinden)

\n\n

26 Nisan 2022 Salı – Saat: 14:00

\n\n

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Huawei işbirliğinde gerçekleştirilecek olan toplantıda 5G teknolojisinin yüksek bağlantı hızı, düşük gecikme ve makine tipi bağlantı imkanlarının iş dünyasına sunduğu fırsatlar ile iş senaryolarının uygulamaları anlatılacak, 5G’nin sunduğu imkanlar iş dünyası temsilcileri ile birlikte istişare edilecektir.

\n\n

Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

\n\n

 İşyerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi

\n\n

27 Nisan 2022 Çarşamba – Saat: 14:00

\n\n

Birliğimiz ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan eğitimde afetler kapsamında iş yerlerindeki riskler, afet ve acil durum öncesi hazırlıklar, afet ve acil durum sonrası ilk saatlerde yapılması gerekenler ile afet acil durum sırasında doğru davranışlar anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

\n\n

Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

\n\n

TÜBİTAK Siparişe Dayalı Ar-Ge ve Yapay Zeka Ekosistem Çağrıları Bilgilendirme Semineri ve Dijital Dönüşüm Eşleştirme Etkinliği (Webinar – İnternet Üzerinden)

\n\n

28 Nisan 2022 Perşembe – Saat: 14:00

\n\n

TÜBİTAK, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi ve Akıllı KOBİ Platformu işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde TÜBİTAK 1707 Siparişe Dayalı Ar-Ge ve 1711 Yapay Zeka Ekosistem Çağrıları anlatılacak ve işletmeler ile teknoloji tedarikçilerini eşleştirmek üzere ve teknoloji transferi konusunda TOBB ETÜ TTO'nun hizmetleri ve Akıllı KOBİ Platformu'nun teknoloji tedarikçilerine sağladığı imkanlar hakkında bilgi verilecek, webinar sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

\n\n

Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

\n\n

  KOBİ’ler İçin Duyurular:

\n\n

 Kadın Girişimciler için 500 TL POS Desteği Akıllı KOBİ’de

\n\n

Pandemi ile kullanımı daha çok artan kartlı ödemelerin kadın girişimciler kabul edilmesini sağlamak ve bu yolla onların dijital dönüşümlerine katkı sunmak amacıyla Birliğimiz ve Visa işbirliğinde Akıllı KOBİ Platformu çerçevesinde "Kadın Girişimciler İçin POS Desteği" kampanyası başlatılmıştır. Kampanyada, başvuranlar arasından kriterlere uyan ve belirlenen tarihler arasında ilk kez POS cihazı satın almış 1.000 kadın girişimciye 500 TL nakdi destek sağlanmaktadır.

\n\n

Detaylı bilgi için https://akillikobi.org.tr/pos-destegi/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

\n\n

 TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni (18-22 Nisan 2022 )

\n\n

18-22 Nisan 2022 tarihleri arasında Türkiye ve dünya ekonomisinde yaşanan güncel gelişmelerin yer aldığı TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni ekte gönderilmektedir.

\n\n

Bültene ayrıca https://www.tobb.org.tr/ekonomibulteni linkinden de ulaşabilirsiniz.

\n\n

Saygılarımızla,

\n\n

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

\n\n

Soru, görüş ve önerileriniz içinkobi@tobb.org.tr

\n\n

Bu epostaları almak istemiyorsanız kobi@tobb.org.tr adresine bu epostayı almak istemediğinize dair talep gönderebilirsiniz.

\n\n

 cid:image002.png@01D7C41A.3818C460

\n\n

 

26.04.2022 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü