Temiz Enerji Teknolojilerinde Risk Finansmanına Erişim Konferansı

Temiz Enerji Teknolojilerinde Risk Finansmanına Erişim Konferansı

\n\n

\n\n

Temiz enerji teknolojileri kapsamındaki araştırma ve yenilik faaliyetleri için kamu ve özel sektör fonlamalarının iyileştirilmesini ve arttırılmasını temin etmek amacıyla yürütülen SMARTSPEND projesi tarafından, 25-27 Mayıs tarihleri arasında çevrimiçi olarak “Temiz Enerji Teknolojilerinde Risk Finansmanına Erişim Konferansı” düzenlenecektir. Konferans kapsamında, temiz enerji geçişinin verimli bir şekilde finanse edilmesine ilişkin çözüm önerilerinin ve muhtemel yolların istişare edilmesi planlanmaktadır.

\n\n

Enerji alanında Avrupa’da faaliyet gösteren endüstri temsilcileri, araştırmacılar, özel finansman sağlayıcılar ve AB politika yapıcıları için ideal bir fikir alışverişi platformu niteliği taşıyan konferansta;

\n\n
    \n
  • Temiz enerji sunum projeleri kapsamında AB'nin fonlama ve finansman teklifi hakkında bilgilendirmelerde bulunulması,
  • \n
  • Özel finansman sağlayıcıların, yeni enerji teknolojilerine katılımları hakkında bilgi vermeleri planlanmaktadır.
  • \n
\n\n

Ayrıca, konferans süresince, enerji projesi geliştiricilerin ve finans sağlayıcıların katılım sağlayabilecekleri eşleştirme (match-making) etkinlikleri de düzenlenecektir. 

\n\n

Konferansa, 20 Mayıs 2021 tarihinden itibaren buradan kayıt yaptırabilir, konferans programına ilişkin detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

\n\n

Genel sorularınız için ncpenergy@tubitak.gov.tr adresi aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz.

14.04.2021 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü