TEKNOFEST 2024 Gönüllü Değerlendirici Üye Başvurusu Devam Ediyor!

teknofest-2024-gonullu-degerlendirici-uye-basvurusu-devam-ediyor

TEKNOFEST 2024 GÖNÜLLÜ DEĞERLENDİRİCİ ÜYE BAŞVURUSU DEVAM EDİYOR!
 

Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST 2024’ün Teknoloji Yarışmaları değerlendirme süreçlerinde görev alacak değerlendirici başvuruları devam ediyor!

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında, gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek amacıyla Yapay Zeka’dan Otonom Sistemlere, Uzay Teknolojileri’ne kadar farklı disiplinlerde 46 ana kategori ve 117 alt kategoride teknoloji yarışmaları düzenlenmektedir.

Sağlık ve ulaşım sistemlerinden, tasarım ve eğitime, çevre ve tarım teknolojilerine kadar birbirinden çeşitli ve tamamı geleceğin odak alanlarında kurgulanmış yarışmalarda değerlendirici olmak için uzmanlık alanınıza göre başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Gönüllü Değerlendirici olarak seçilmek isteyen adayların, değerlendirme sürecine dair detaylı bilgilere ulaşmak için gönüllü değerlendirici şartnamesini incelemelerini öneririz.

1.02.2024 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü