ŞırnakTTO ve Enago işbirliğiyle araştırma makalenizi daha hızlı yayınlamanıza yardımcı olur

Enago Türkiye'nin önde gelen akademik araştırma ve dergi yayın çözümü şirketidir. Japonya, Almanya, Brezilya, Rusya, Çin, Güney Kore, Tayvan ve daha fazlası dahil olmak üzere dünya çapında İngilizce düzenleme, yayın desteği ve dil çevirisi için uzman hizmetler sunuyoruz.

İki editör sistemimiz ve özel konu alanı eşleşmemiz bizi yayın ihtiyaçlarınız için en çok tercih edilen servis sağlayıcı yapıyor. Ayrıca, kullanıcılarımıza, ek bir ücret ödemeden çalıştıkları editöre bir yıla kadar sınırsız soru sormalarının ve tarafımızca düzenlenen bir makalenin hiçbir zaman kötü dil temelinde reddedilmeyeceğinin garantisini sağlıyoruz.

Ödemeleri Türk lirasında yaparak hizmetlerimiz için çok uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Enago‘yu Türkiye'nin en çok tercih edilen şirketlerinden biri yapan başlıca nedenleri bilmek için tıklayınız: www.enago.com.tr

Makaleniz için ücretsiz fiyat teklifi istemeyi unutmayın. ISO / IEC 27001: 2013 sertifikalı bir şirketiz ve en yüksek bilgi güvenliği, müşteri gizliliği ve güven standartlarına bağlıyız.

Zaman ayırdığınız için teşekkür eder, yakında size hizmet etmeyi umarız.

23.04.2020 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü