ŞırnakTTO Anonim Şirketinin İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

sirnaktto-anonim-sirketinin-ilk-yonetim-kurulu-toplantisi-yapildi

 

Şırnak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi ilk Yönetim Kurulu toplantısı, Şırnak Üniversitesi Senato Toplantı Odasında yapıldı. 
ŞırnakTTO A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; ŞırnakTTO Yöneticisi / Müdür Dr. Asaf Tolga Ülgen, Yönetim Üyelerinden Dr. Mehmet Haskul, Dr. Befrin Neval Bingöl, Dr. Ali Döner, Dr. Ferhat Uğurlu, Öğr. Gör. Talha Bayır ve Öğr. Gör. Zeynep Turan katıldı.


Şırnak Rektörü Sayın Erkan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, TRC3 bölgesinde ilk proje odaklı oluşumun bu yapı olduğunu ve “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Bölgemizin Geleceği” özel gündem maddeli yönetim kurulu üyelerine değindi. Şirket yönetim kurulu üyeleriyle ve ekibiyle birlikte gerçekleştirilen toplantıda özellikle devlet destekleri, finansmana erişim ve mevzuata ilişkin sorunlar ve çözüm önerilerinin öne çıktığını ve bir hassa bu konular üzerine değinilmesi gerektiğini belirtti. Şirket Yöneticisi Sayın Ülgen toplantıdan çıkan ilgili sorunlar ve çözüm önerilerinin tüm proje odaklı Bakanlıklar ve Kamu/Özel Kuruluşlarla e-katalog şeklinde paylaşılacağının altını çizdi. 18 Gündem maddeli tüm kuruluş odaklı ve faaliyet türlerini ve yol haritasını içeren gündem maddeleri konuşuldu, ayrıca dilek ve önerilerle ŞırnakTTO ilk yönetim kurulu toplantısı sona ermiştir. 2019 Mart ayında gerçekleştirilecek Genel Kurul'a kadar oluşturulan 101 günlük eylem planları oluşturuldu ve uygulanması konusunda TTO ekibi özveri ile çalışacağı en önemli toplantı çıktısı belirlenmiştir. 

27.12.2018 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü