Şırnak TTO ve Proje Ofisi ile TÜBİTAK Toplantısı

sirnak-tto-ve-proje-ofisi-ile-tubitak-toplantisi

 
Şırnak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ŞırnakTTO), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından üniversitemize gelen TÜBİTAK-ARDEB Uzmanı Sayın Giray Bulut, TÜBİTAK-AB Destek Programları Uzmanı Sayın Okan Saldoğan, Üniversitemiz Rektörü ve Proje Ofisi çalışanlarıyla iki saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, Üniversitemizde Tübitak proje sayılarının nasıl iyileştirleceği ve akademik personelimize en uygun projelerin neler olacağı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. 
 
Uzm. Giray Bulut, TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Destek Programlarının temel stratejilerini, destek programlarını, istatistikleri, yenilikleri ve programın ara yüzleri hakkında özet bilgi verdi.
 
Uzm. Okan Saldoğan, “Araştırma ve İnovasyonda Uluslararasılaşma” sunumu ile uluslararası teknoloji için iş birliği, organizasyonun yapısı ve projeler hakkında özet bilgilendirme yaptı.
 
Ayrıca, bölgenin kalkınmasında fayda sağlayacak atılımların bir yol haritası belirlendi. Katkılarından dolayı her iki uzman arkadaşımaza çok teşekkür ederiz. 

22.11.2018 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü