SBEP Ortaklığı 2024 Çağrısı Ulusal Bilgi Günü Kayıtları Devam Ediyor (29 Şubat 2024, Çevrimiçi)

Bilindiği üzere Sürdürülebilir Mavi Ekonomi (SBEP) Ortaklığı (Sustainable Blue Economy (SBEP) 2024 Çok Uluslu Ortak Çağrısı (Unified Paths to a Climate-Neutral, Sustainable, and Resilient Blue Economy: Engaging Civil Society, Academia, Policy, and Industry”) başvuruya açılmış olup yenilikçi çözümler ve deniz ekosistemlerinde dayanıklılığın artırılması yoluyla mavi ekonominin güçlendirilmesi ve katılımın artırılması hedeflemektedir. Çağrı başvurularında uluslararası süreç 10 Nisan 2023 tarihinde sona ermektedir. Akabinde ise ulusal başvuru sürecinin 1 hafta içerisinde tamamlanması beklenmektedir.

TÜBİTAK tarafından 29 Şubat 2024 tarihinde 14:00-15:30 saatleri arasında Ulusal Bilgilendirme Günü düzenlenecektir. Gündem kapsamında aşağıda yer alan çağrı başlıkları, ulusal ve uluslararası başvuru sürecine ilişkin bilgi paylaşımı sağlanacaktır. Aşağıdaki linki kopyalayarak kayıt sayfasına erişim sağlayabilirsiniz;

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4mMrJliN-cCVXvb_jzLV21Z5npba9XXqxhplFjnuM0LsX9Q/viewform?usp=sf_link 

Ayrıca, Ortaklık tarafından Proje Pazarı (b2match) sayfası hizmete sunulmuştur. Çevrimiçi oturumlar ile birebir görüşmelere yaparak proje ortağı bulma şansı elde edebilirsiniz. 8 Mart tarihine kadar açık kalacak sistem için lütfen tıklayınız. 

(Linke erişim sorunu yaşanması halinde aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz; https://bluepartnership.eu/events/sustainable-blue-economy-partnership-2nd-call-brokerage-event )

2024-02-29T14:00:00 SBEP Sürdürülebilir Mavi Ekonomi Ortaklığı Bilgi Günü Sustainable Blue Economy Partnership Küme 6 Sürdürülebilir Mavi Ekonomi (SBEP) Avrupa Ortaklığı

22.02.2024 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü