Sağlık Ulusal İrtibat Noktaları Ağı-“Ufuk Avrupa’da Ticarileşme Öncesi Tedarik ” Semineri

Değerli Araştırmacılar,

Sağlık Küme-1’de çalışan ulusal irtibat noktalarını destekleyerek, aralarındaki uluslararası işbirliğini güçlendirmeyi amaçlayan Sağlık Ulusal İrtibat Noktaları Ağı (The Health NCP Network 3.0-HNN3) tarafından 4 Eylül 2024 tarihinde (14:00-16:00 CET) "From Theory to Practice: Navigating Pre-Commercial Procurement in Horizon Europe" başlıklı bir seminer gerçekleştirilecektir.

Çevrim içi olarak gerçekleşecek olan etkinlik, ticarileşme öncesi tedarik (Pre-Commercial Procurement (PCP)) konusuna ve özellikle 26 Kasım tarihinde kapanacak olan Sağlık Kümesi 2024 yılı çağrılarından HORIZON-HLTH-2024-CARE-14-01 başlığına odaklanacaktır.

Toplantıda, PCP’nin daha iyi anlaşılması, teorik kapsamı ve pratik uygulama alanları, karmaşık süreçlerin yönetimine ilişkin bilgiler sunulacak ve konuya ilişkin gelen sorular yanıtlanacaktır. 

Toplantının hedef grubu, PCP mekanizması ve PCP temelli inovasyon ile ilgilenen sağlık kümesi ulusal irtibat noktaları, sağlık alanındaki araştırmacılar ve özel sektör temsilcileri, sağlık bakanlıkları ve sağlık alanındaki yatırımcılardır. 

Toplantının ajandasını inceleyebilir ve toplantıya katılım için 31 Ağustos 2024 tarihine kadar kayıt yaptırabilirsiniz. 

HNN3 sitesinde; sağlık alanındaki açık çağrı bilgilerine, kanser misyonu ve sağlıkla ilişkili ortaklıklara ilişkin bilgilere, destekleyici dokümanlara (açıklamalı başvuru formları, klinik araştırmalara yönelik dokümanlar, ortak arama belgeleri vb.), etkinlik bilgilerine ve başarı hikayelerine yer verilmektedir. 

İlgili sayfada yer alan bültene üye olabilir, çağrı-etkinlik takvimi ile süreçleri yakından takip edebilirsiniz. 

2.08.2024 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü