Nükleer Hizmetten Çıkarma ve Atık Yönetimi Yaz Okulu - 24-28 Haziran 2024 JRC ISpra İtalya

nukleer-hizmetten-cikarma-ve-atik-yonetimi-yaz-okulu-24-28-haziran-2024-jrc-ispra-italya

Avrupa Komisyonu Ortak Araştırma Merkezi (JRC), 24-28 Haziran tarihlerinde İtalya'nın Ispra kentinde 5 günlük Nükleer Hizmetten Çıkarma ve Atık Yönetimi Yaz Okulu 'na (DSS) ev sahipliği yapıyor. Bu benzersiz uygulamaya yönelik eğitim aynı zamanda Ispra'daki nükleer tesislerin ziyaretlerini ve açıklayıcı vaka çalışmalarını da içermektedir.

DSS'nin 2024 Sürümü, Nükleer Hizmetten Çıkarma ve Çevresel İyileştirmeye ilişkin Avrupa Öğrenme Girişimleri (ELINDER) çerçevesinde düzenlenmektedir. Kurs, mühendislik, bilim ve teknoloji alanlarındaki ilk eğitim döngüsünü tamamlayan ve tatil döneminde müfredatını zenginleştirmek isteyen öğrencileri hedeflemektedir.

Halihazırda bir Yüksek Lisans veya Doktora programına kayıtlı olan ve herhangi bir ücretli mesleki faaliyeti olmayan öğrenciler başvuru yapabilecektir. Kabul edilen öğrenciler için katılım ücretsizdir. JRC kurs bedeli ve konaklama bedelini desteklemektedir. Seyahat masrafları AB ENEN2plus projesi aracılığıyla kısmi olarak geri ödemeye tabi olabilir.

Ayrıntıl bilgiye DSS sayfasından ulaşabilirsiniz.

DSS 40 katılımcıyla sınırlıdır ve başvurular 12 Nisan 2024 saat 23:59 CEST'e kadar açıktır.

JRC DSS Nükleer

13.03.2024 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü