Mali Destek Programı Duyurusu

Değerli kurum yöneticileri ve akademisyenler

\n\n

Türkiye'de uluslararası düzeyde kongre, konferans, sempozyum ve çalıştay düzenleyecek olan üniversiteler, belediyeler ve diğer kamu kurumları ile sivil toplum örgütlerine kurumumuzca ayni ve nakdi destek sağlanmaktadır.

\n\n

Uluslararası bilimsel platformda ülkemizin tanıtımını yapmak saikiyle farklı disiplinlerden ve ülkelerden bilim insanlarını bir araya getirerek bilgi birikimleri, tecrübeleri ve çalışmalarını paylaşmalarına imkan sağlamak suretiyle bilimsel bilginin aktarılması ve bilim insanlarına farklı bakış açıları kazandırmayı hedefleyen nitelikli etkinlikler düzenleyen kurum ve kuruluşlardan gerekli şartlara haiz olanlara 2022 yılı ikinci 6 aylık dönem için verilecek destek türleri, kapsamı ve başvuru şartlarına web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

\n\n

Düzenleyeceğiniz bilimsel etkinliklere mali ve kurumsal olarak destek vermekten mutluluk duyacağımızı belirtir, bilimsel çalışmalarınızda başarılar dileriz
\nİKSAD Proje Grup Başkanlığı

\n\n