Kişiselleştirilmiş Tıp için Avrupa Ortaklığı E-Bülten

Değerli Araştırmacılar,

 

Kişiselleştirilmiş Tıp için Avrupa Ortaklığı (European Partnership for Personalised Medicine-EP PerMed), kişiye özgü tanı, tedavi ve hastalıklardan korunma yaklaşımı ile vatandaşların daha iyi sağlık hizmeti almalarını ve sürdürülebilir sağlık sisteminin güçlendirilmesini amaçlamaktadır. 

EP PerMed, kişiselleştirilmiş tıp yaklaşımının gelişmesi için translasyonel araştırmalara olduğu kadar, bu araştırmaların klinik uygulama geçmesi için de destek verecektir. 

EP PerMed kapsamındaki ilk Uluslararası Ortak Çağrı (JTC 2024)12 Ocak 2024 tarihinde başvuruya açılmıştır.

Çağrının ilk aşama uluslararası başvurularının yapılacağı uluslararası başvuru sistemi ve ortak arama platformu hayata geçmiştir. 

Çağrı sekretaryası tarafından 15 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen bilgi günü sunum dosyası ve sunum kaydı ortaklığın resmi internet sitesinde paylaşılmıştır. 

İlgili ortaklığı, Ufuk Avrupa ve https://www.eppermed.eu/ sayfalarından takip edebilir, ortaklıkla ilgi tüm bilgi ve dokümanlara bu sayfalardan erişebilirsiniz.

EP PerMed Ortaklığı ile ilgili güncel bilgilerden haberdar olmak için ortaklığın E-Bülten uygulamasına üye olabilirsiniz. 

European Partnership for Personalised Medicine (Kişiselleştirilmiş Tıp için Avrupa Ortaklığı)

9.02.2024 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü