III. Ar-Ge Proje Pazarı-2019 (Bartın Üni)

 

Ar-Ge inovasyon bilincinin yaygınlaşması, proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması, örnek projelerin sergilenmesi ve ödüllendirilmesi, finansman ve altyapı sıkıntısı ile gerçekleştirilemeyen önemli projelerin ilgili kişi ve kuruluşlar ile buluşturulması hedefine yönelik olarak geçen yıl 36 farklı il, 33 farklı üniversiteden toplam 211 katılımcının proje fikrinin poster ve prototip olarak sergilendiği Ar-Ge Proje Pazarı Etkinliğinin bu yıl üçüncüsü yapılacaktır. Etkinlik vasıtasıyla, proje fikri olan araştırmacı, girişimci ve öğrenciler ile bu fikirleri hayata geçirecek olan kişilerin bir araya getirilmesi hedeflenmektedir.

Cumhurbaşkanlığı tarafından 2019 yılının İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı "Prof. Dr. Fuat SEZGİN Yılı" olarak ilan edilmesi dolayısıyla, "III. Ar-Ge Proje Pazarı" etkinliğinde "İslam Bilim Tarihi Objelerinin Tasarımı" tematik alanında proje fikirleri beklenmekte olup, bu yıl yarışmadaki tüm ödüller Prof. Dr. Fuat SEZGİN anısına verilecektir. Çevrimiçi başvuru ekranı olan "projepazari.bartin.edu.tr" internet adresinden elektronik ortamda başvurular 05 Nisan 2019 tarihine kadar yapılabilecektir.

Ülke ve bölge ihtiyaçlarına çözüm üreten bir proje kültürü oluşturulmasında önemli bir adım olduğuna inandığımız ve üçüncüsünü 25-26 Nisan 2019 tarihinde Bartın’da gerçekleştireceğimiz III. Ar-Ge Proje Pazarına sizleri davet ediyor, etkinliğimize dair tüm detayların yer aldığı "projepazari.bartin.edu.tr" internet adresinin kurumunuzun uygun göreceği platformlarında duyurulması konusunda desteklerinizi bekliyoruz.

 

 

2.03.2019 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü