Hava Trafik Yönetimi Araştırmaları Ortaklığı (SESAR 3 JU) Bilim Kurulu Başvuruları Açılmıştır

SESAR3

\n\n

Başvurular için son tarih: 31 Mayıs 2022

\n\n

SESAR3* Bilim Kurulunun rolü, Ortaklık Araştırma Programı ve Endüstriyel Araştırma Faaliyetleri arasında bir köprü oluşturarak; SESAR 3 JU Yönetim Kuruluna, SESAR 3 Araştırma Programının uygulanmasındaki ilerlemeler ile izleme ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirilmesi konusunda tavsiyelerde bulunmaktır.

\n\n

Bu nedenle SESAR 3 JU, Avrupa Hava Trafik Yönetimi hedeflerine aşina, yenilikçi vizyona sahip, yetenekli ve açık fikirli dış uzmanlar aramaktadır (uzmanların halihazırda istihdam edildiği organizasyonlar konusunda bir sınırlama bulunmamaktadır).

\n\n

 

\n\n

Gereksinimleri karşılayan bir bilim insanıysanız Bilim Kurulu Üyeliğine linkten başvurabilirsiniz.

\n\n

Başvurular için son tarih: 31 Mayıs 2022

\n\n

 

\n\n

Faydalı Dökümanlar

\n\n

İlgi Beyanı Çağrısı Bilgilendirme Dökümanı  

\n\n

İlgi Mektubu

\n\n

Onur Beyanı

\n\n

 

\n\n

*Avrupa'nın multidisipliner, kapsamlı ve geniş uzmanlık havuzundan yararlanan SESAR 3 JU, hava taksilerinden, ticari uçaklara, askeri uçaklara, teslimat uçaklarına hava trafiğini oluşturan dokuz ana araştırma ve yenilik (R&I) alanında yenilikçi çözümler geliştirecektir. Ar-Ge faaliyetleri portföyü, en umut verici ve rekabetçi çözümlerin pazara alımını hızlandırmak için keşif, endüstriyel araştırma, büyük ölçekli demonstrasyonlar ve hızlı bir inovasyon mekanizmasından oluşan bir hatta yapılandırılacaktır.

\n\n

Hava Trafik Yönetimi Araştırmaları Ortaklığı ile ilgili detaylı bilgi için https://www.sesarju.eu/ sitesi incelenebilir.

\n\n

Ortaklık Ayrıntılı Dökümanı

\n\n

Ortaklık Broşuru

\n\n

Küme 5 Mobilite Avrupa Hava Trafik Yönetimi Araştırmaları Ortaklığı

19.04.2022 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü