ESTELA- Çevrimiçi Fransa Ortak Sanayi ve Ar-Ge Ulusal Etkinliği

estela WEBEX

\n\n

Avrupa'da ve özellikle Akdeniz bölgesinde yeşil enerji üretimi için gelişmekte olan Avrupa termal güneş elektrik endüstrisini desteklemek amacıyla kurulmuş bir Avrupa Sanayi Birliği olan ESTELA tarafından, HORIZON-STE projesi kapsamında 12 Temmuz 2022 tarihinde politika ve market odaklı çevrim içi Fransa Ortak Sanayi ve Ar-Ge Ulusal Etkinliği düzenlenecektir.  

\n\n

Etkinlik kapsamında, HORIZON-STE projesi kapsamında elde edilen ana bulgular ve önerilerin Fransız Ar-Ge ve endüstri perspektifinden değerlendirilmesi, Ukrayna’nın işgali daha da önemli bir hale gelen enerji politikası bağlamında, Yoğunlaştırılmış Güneş Enerjisi (CSP) odağında potansiyel gelişmelerin tartışılacağı bir açık oturumun düzenlenmesi planlanmaktadır.  

\n\n

Program kapsamında, endüstri, Ar-Ge ve politika perspektifinde 3 ayrı panel de gerçekleştirilecek olup ele alınacak olan ana konu başlıkları aşağıda yer almaktadır:

\n\n
    \n
  1. Endüstriyel Perspektif: Fransız gözüyle CSP'ye bakış, bu minvalde EDF EN, ENGIE gibi ana aktörlerin rolü, dünya pazarlarındaki ihracat fırsatları, CSP kapsamındaki yeni uygulamalarının potansiyeli;
  2. \n
  3. Ar-Ge Perspektifi: Isı uygulamaları, Avrupa ve dünya çapındaki işbirliği düzeyi, finansman/fonlama koşulları ve potansiyel zorluklar
  4. \n
  5. Politika Perspektifi
  6. \n
\n\n

Etkinliğe kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.

\n\n

2022-07-12T10:30:00 2022-07-12T14:00:00 Küme 5 CSP Enerji

23.06.2022 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü