Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından Elektrik-Elektronik Mühendisliği Kongresi EEMKON 2019 14-16 Kasım 2019

Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından Elektrik-Elektronik Mühendisliği Kongresi EEMKON 2019 14-16 Kasım 2019 tarihlerinde Harbiye Askeri Müze Sitesi İstanbul – Türkiyede yapılacaktır.

 

Kongrede aşağıda belirtilen 7 adet Sempozyum paralel oturumlarla gerçekleşecektir.

1)     1) Mühendislik Eğitimi Sempozyumu

2)     2) Enerji Politikaları Sempozyumu

3)      3) Kent ve Elektrik Sempozyumu

4)      4) Elektronik ve Yeni Teknolojiler Sempozyumu

5)      5) İletişim Teknolojileri Sempozyumu

6)      6) Elektrik ve Kontrol Mühendisliği Sempozyumu

7)      7) Biyomedikal Mühendisliği Sempozyumu

Her iki yılda bir yapılan Kongre 2015 ve 2017 yılları Kasım aylarında üniversiteler, kamu kurumları, meslek odaları, teknoparklar, sektörel üreticiler, üniversite öğrencileri ve halkın katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Her kongreye yaklaşık 5000 kişi izleyici olarak katıldı. Kongre formatında çeşitli oturumlar, bildiri oturumları, yurtiçi ve yurtdışından davetli konuşmacılar, sergi alanları ve sosyal etkinlikler bulunmaktadır.

Kongrenin amacı; Elektrik – Elektronik Mühendisliği (EEMKON2019) kapsamında, dünyada ve ülkemizde hızla gelişen elektrik, elektronik, kontrol ve biyomedikal mühendisliği alanlarındaki yenilikleri paylaşacak, irdeleyecek ve geleceğe ilişkin politikaları tartışmaktır.

Bildiri oturumları ile akademik çalışmaların kongrede yer almasını ve yayınlanmasını sağlamaktır. Bilim kurulu tarafından değerlendirilecek bildirilerinizle kongremize vereceğiniz destek, mesleğimizin olduğu kadar ülkemizin bilim ve teknoloji alanlarındaki birikimi güncelleyerek geliştirmeye, zenginleştirmeye yapacağı katkı açısından da önem taşımaktadır.

EEMKON2019 Kongresine yönelik www.eemkon.org.tr web adresinde genel bilgiler bulunmaktadır. Web sayfası bildiri sekmesi üzerinde bildiri yazım kuralları, bildiri gönderimi, bildiri kabulü,  kongre takvimi ve bildirilerin gönderileceği web, elektronik posta adresleri belirtilmektedir.

(Bildiri göndermek için uzatılmış son tarih: 07 Ekim 2019)

Akademik bildiriler sunmak ve kongreyi izlemek ücretsizdir.

EEMKON2019 Kongresine göndereceğiniz bildiriler, sağlayacağınız katkı ve katılımlardan onur duyacağız.  

Saygılarımızla.

 

Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı                          

Faik Kemal ÖZOĞUZ

 

 

 

Kongre Sekreteri

Sıddıka ÖDEL

Telefon : 0542 808 03 47

 

E-posta : eemkon2019@emo.org.tr 

3.09.2019 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü