EIC Tech to Market Programı için Uzmanlar Aranıyor

eic-tech-to-market-programi-icin-uzmanlar-araniyor

Avrupa Yenilik Konseyi (EIC) Tech to Market Girişimcilik Programı, EIC Kılavuz ve EIC Geçiş Programlarınca desteklenen derin teknoloji çalışmaları yapan yenilikçi araştırmacılara yönelik bir programdır. Programda araştırmacılara girişimcilik becerilerinin olgunlaşmasına giden yolculuk boyunca yardımcı olmak için destekler sağlanmaktadır.

Eğitimlerden ve diğer benzeri desteklerden oluşan program, başarılı kurucuların kişisel hikayeleriyle gösterilen derin teknoloji girişimciliğinin temellerinden, çözümlerin ve iş fikirlerinin deneyimli danışmanlar, yatırımcılar, uzmanlar ve piyasa temsilcileri tarafından sorgulandığı pazar ve yatırımcı hazırlığına kadarki bütün süreçleri içerebilecek modüler bir şekilde tasarlanmıştır. 

Yakın zamanda başlatılan EIC Tech to Market (T2M) Programı faaliyetlerine destek sunmak üzere harici uzmanlar aramaktadır.

Amaç;

  • EIC yararlanıcılarına yeniliklerinin potansiyeli hakkında geri bildirim sağlamak,
  • iş fikirlerinin doğrulanması ve girişim yaratabilmelerini desteklemek ve 
  • iş ile ilgili farklı alanlarda danışman olarak hareket etmek

üzere uzmanlıkları ile katkıda bulunmaları için derin teknoloji yeniliklerini pazara sunma konusunda deneyime sahip kişilerin deneyimlerinden faydalanmaktır.

"Girişimcilik" ve "Girişim Geliştirme" olmak üzere 2 farklı bileşen altında hizmetler sunacak olan program hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşılabilmektedir.  

Uzmanlık için başvurular buradan yapılabilmektedir. 

12.04.2023 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü