EIC Hızlandırıcı Programı için Proje Yazma Kampı - 8 Mayıs 2023

“Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” IPA Projesi* kapsamında Avrupa Yenilik Konseyi (EIC) Hızlandırıcı Programı için Proje Yazma Kampı Etkinliği 8 Mayıs 2023 tarihinde Ankara’da Holiday Inn Kavaklıdere Otel’de fiziksel katılımla gerçekleştirilecektir.

Etkinliğimiz Ufuk Avrupa çatısı altında olan EIC Hızlandırıcı Programı için ilk defa veya yeniden Kısa Başvuru yapmayı düşünen adayları hedeflemektedir. Etkinliğe katılım sağlayacak firmalarımızın proje fikirleri ile ilgili olarak etkinlikte sunum yapacak olan tecrübeli uzmanlarla birebir görüşmeler yapma imkanı olacaktır. Bu imkandan faydalanabilmek için, taslak halindeki EIC Hızlandırıcı Kısa Başvurularını, 10 slaytlık sunum dosyalarını ve hazırladıkları 3 dakikalık videonun linkini (ayrıca eğer daha önce başvuru yaptılarsa EIC’den aldıkları Değerlendirme Raporunu) iletmeleri gerekecektir. Başvuru hazırlıkları henüz tamamlanmamış firmaların ise ekip ve proje fikri hakkında fikir verici bilgiler iletmesi beklenmektedir. Gönderilen bilgiler eğitimin katılımcılara daha uygun hale getirilmesini ve detaylı geri bildirim verilmesini mümkün kılacaktır. “Ufuk 2020’de Türkiye Faz-II” projesi sözleşme kuralları gereği katılımcılar ve eğitmenler arasında yapılacak bilgi alışverişinin gizliliği korunacaktır. Dokümanlar ve ilgili bağlantıların s.bolat@idi.ie adresine en geç 1 Mayıs 2023 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Etkinliğin öğleden sonraki eş zamanlı oturumları sırasında yapılacak birebir görüşmelere katılım isteğe bağlıdır fakat önemle tavsiye edilmektedir.

Buradan erişilebilecek program çerçevesinde 09:30 - 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek “Unicorn olma yolunda ilk adım - EIC Hızlandırıcı programına Kısa Başvuru yapmak” temalı etkinliğe katılım tamamen ücretsiz olup, etkinliğe katılım için ön kayıt işlemini gerçekleştirmeniz ve e-posta yolu ile proje ekibi tarafından onay bilgilendirmesini edinmiş olmanız gerekmektedir.

Etkinliğe Ankara dışından katılacak katılımcılara gerekli destek sağlanacaktır.

Etkinliğe katılmak için en kısa sürede; 
https://docs.google.com/forms/d/1XpjSLOZ1Y1zkMgKuuHk4LRsc3MGVDn-Ar0s8Oj_S598 adresinden katılım başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. Etkinliğe katılım kontenjanla sınırlı olacaktır, başvurularını gerçekleştiren ilgililerin etkinliğe katılım için Proje ekibi tarafından katılım/onay e-postası alması gerekmektedir.

Avrupa Yenilik Konseyi’ne yapılan başvurular İngilizce hazırlandığı için eğitimimiz büyük oranda İngilizce gerçekleştirilecektir. Öte yandan, ihtiyaç olması halinde sorunların Türkçe olarak cevaplandırılması da mümkün olabilecektir. Ancak, simultane çeviri hizmeti sunulmayacaktır.

Daha fazla bilgi için k.gungor@idi.ie veya s.dogrusoz@idi.ie adreslerinden proje ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

* Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanıyla gerçekleşen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen ve ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu “Ufuk 2020’de Türkiye Faz -II” adlı Teknik Destek Projesinin amacı, Ufuk 2020 ve Ufuk Avrupa Programına yönelik proje yazma eğitimleri, proje pazarı etkinlikleri, ulusal danışma grubu toplantıları ile farkındalığı artırmaktır. Daha fazla bilgiye https://ufukavrupa.org.tr web sitesinden ulaşılabilmektedir.

 

EIC Hızlandırıcı Programı için Proje Yazma Kampı - 8 Mayıs 2023

2023-05-08T09:30:00 2023-05-08T17:00:00

25.04.2023 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü