BAP, ÖYP ve TÜBİTAK ödeneklerinden size düşeni kaçırmayın

Değerli Akademisyenimiz,

Kalite Akademik Tercüme bünyesinde Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP), TÜBİTAK ve Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında akademisyenlerimiz tarafından gereksinim duyulan ya da finansmanı birtakım fonlarca karşılanan çalışmalar için çeviri, editing ve transkripsiyon desteği sunmaktayız.

Ödenekler kapanmadan başvurun
Çalışmalarınızın mevzuat engelleriyle karşılaşmadan ve zaman kaybı olmadan yayına gönderilmesini sağlamak bu kapsamdaki önceliklerimizdendir. Ödenek başvurusuna yönelik kısıtlı bir süreniz varsa veya çalışmanızı henüz tamamlamadıysanız başvuru sürecine yönelik prosedürleri gerçekleştirmenize yardımcı olarak bu ödenekten yararlanmanıza olanak tanıyoruz.

Bürokratik süreçlere takılmayın
Talebe göre proforma desteği sunuyor ve faturalama ya da ödeme konularında ilgili proje yürütücülerinin işlerini kolaylaştırıyoruz.

Bütçenizi hizmet sözleşmesiyle güvenceye alın
Çeviri veya editing çalışması için ayrılan bütçenizin yüksek olması durumunda size söz konusu bütçeyi farklı çalışmalarda da kullanma fırsatı tanıyor ve imzalanan hizmet sözleşmesi ile söz konusu işlemlerin yapılmasını güvenceye alıyoruz.

Ödeneklerden payınıza düşeni alın
Talebinize göre çalışma tutarını esas alarak proforma hazırlayabiliyoruz. Üniversitenizin ilgili işlem konusunda sunduğu bütçe belli değilse ve çalışmanız tamamlanmadıysa proformanızı makul bir tutara göre düzenleyebiliyoruz. Benzer şekilde, çalışmanız hazır değilse fakat ödenek bütçesi belliyse proformanızı ilgili tutarı esas alarak oluşturabiliyoruz. Çalışma tutarınız ödenek miktarından fazla ise size uygun çözümler sunuyoruz.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 

18.09.2020 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü