Avrupa Komisyonu tarafından Küme 5 Çalışma Programındaki Çağrılara İlişkin Yapılan Açıklamalar

Değerli Paydaşlarımız,

Bilindiği üzere, Ufuk Avrupa sitemizde Avrupa Komisyonu tarafından Küme 5 Çalışma Programındaki Çağrılara İlişkin Yapılan Açıklamalar  başlığı altında Komisyon tarafından çağrı başlıklarına ilişkin olarak yapılan açıklamalar tarafınızla paylaşılmaktadır. 

Bu kapsamda, söz konusu sayfada 21 Ocak 2025 tarihinde kapanacak olan 2 çağrı başlığı kapsamında yapılan yeni açıklamalar bilgilerinize sunulmaktadır. 

Söz konusu çağrı başlıkları: 

Eğer sizlerin de yeni açılacak çağrı başlıkları kapsamında soruları var ve daha detaylı bilgiye ihtiyacınız bulunmakta ise bizlere ncpenergy@tubitak.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilir ve sorularınızı ulusal irtibat noktalarınız aracılığıyla Komisyona iletebilirsiniz.

Diğer taraftan, kapanmasına yaklaşık 10 ay olan ve Avrupa cihetinde yoğun ilginin olduğu görülen çağrı başlıkları kapsamında sizlerin de proje önerileri var ve desteğe, yönlendirmeye ihtiyacınız bulunuyor ise lütfen ulusal irtibat noktalarınız ile irtibata geçmekten çekinmeyiniz. 

Çağrılara ulaşmak ve incelemek için:

  • 21 Ocak 2025'te kapanacak olan Destination 3: Sürdürülebilir, Güvenli ve Rekabetçi Enerji Arzı Çağrıları için buraya

  • 21 Ocak 2025'te kapanacak olan Destination 4: Verimli, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Enerji Kullanımı Çağrıları için buraya tıklayınız. 

Saygılarımızla,

Küme 5 Enerji Alanı Ulusal İrtibat Noktaları (ncpenergy@tubitak.gov.tr)

18.03.2024 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü