AVRUPA İMALAT KONFERANSI KAYITLARI AÇILDI, 24-25 EYLÜL 2024, BRÜKSEL, BELÇİKA

Avrupa İmalat Konferansı, iki yılda bir düzenlenen, politika yapıcıları, endüstri temsilcilerini, akademiyi, araştırma ve teknoloji kuruluşlarını, startup'ları ve yenilikçiler de dâhil olmak üzere Avrupa imalat endüstrisindeki önemli oyuncuları bir araya getiren bir etkinliktir.

Bu yılki Avrupa İmalat Konferansı’nı birlikte düzenleyen EFFRA (European Factories of the Future Research Association)EIT Manufacturing ve ManuFuture, Avrupa endüstrisinin ve toplumunun bugün ve gelecekte karşı karşıya olduğu en acil zorlukların üstesinden gelmek için uygun bir ortam yaratmada işbirliğinin anahtar olduğu yönünde ortak bir vizyon paylaşmaktadır. 

Konferans boyunca, imalat ekosisteminin ihtiyaçlarını ve çıkarlarını karşılamayı amaçlayan çeşitli konular ele alınacaktır:

  • İmalatta net sıfır emisyona ulaşmak için hangi yenilikçi teknolojiler ve stratejiler kullanılıyor?

  • İmalat faaliyetlerini, Avrupa sınırlarının ötesine genişletmenin potansiyel faydaları ve zorlukları nelerdir? Sınır ötesi işbirlikleri büyümeyi ve dayanıklılığı nasıl artırabilir?

  • Girişimcilik ekosistemi, Avrupa imalat ortamında hangi fırsatları sunuyor?

  • İmalat kuruluşları, gelecekteki endüstri eğilimlerini ve aksamalarını nasıl öngörebilir ve bunlara nasıl hazırlanabilir?

Açılış konuşmaları, panel oturumları ve ağ oluşturma fırsatları, katılımcıların yeni teknolojilerin ve eğilimlerin Avrupa'da sürdürülebilir inovasyonu nasıl hızlandırabileceğini keşfetmeleri için çok faydalı platformlar sağlayacaktır.  

Daha fazla bilgi edinmek ve kayıt olmak için etkinliğin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

30.07.2024 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü