Avrupa Araştırma ve İnovasyon Günleri (AİG) 2024 Başlıyor!

avrupa-arastirma-ve-inovasyon-gunleri-aig-2024-basliyor

20-21 Mart 2024 tarihlerinde Brüksel'de fiziksel ve çevrimiçi olarak düzenlenecek Avrupa Komisyonu'nun yıllık öncü Araştırma ve İnovasyon etkinliği olan Araştırma ve İnovasyon Günleri (AİG) 2024, siyasetçileri, araştırmacıları, girişimcileri ve halkı bir araya getirerek Avrupa ve ötesinde araştırma ve inovasyonun geleceğini tartışmak ve şekillendirmek için bir platform sunmaktadır.

Bu beşinci etkinlik, herkesin herhangi bir yerden katılımına olanak tanıyan çevrimiçi katılım imkanıyla birlikte Brüksel'de gerçekleştirilecektir.

AİG 2024, Avrupa'nın daha sürdürülebilir ve rekabetçi hale nasıl getirilebileceğini tartışma fırsatı sunacak ve ilk AİG Çerçeve Programı'nın başlatılmasından bu yana olan 40 yılda araştırma ve inovasyonun başarılarını ve sonuçlarını aktaracaktır.

Bu etkinlik, başarılı AB destekli Araştırma ve İnovasyon projelerini keşfetme imkanı sunacak, projelerin toplum üzerindeki etkilerini deneyimleme ve Araştırma ve İnovasyona yatırım yapmanın önemini tartışma fırsatı sunacaktır.

Program kapsamında özellikle aşağıdaki kounlarda bilgi sunulacaktır.

- Horizon Europe, 2025-2027 Stratejik Planı ve Genişletme Enstrümanı dahil
- Yeşil ve Dijital geçişe destek sağlayan AİG
- Küresel Yaklaşımı
- AB Misyonları
- ve birçok diğer konu.

Program, oturumlar ve konuşmacılar hakkında daha fazla bilgi yakında paylaşılacaktır.

1.12.2023 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü