Akademisyenler İçin BAP Desteği Ve Yabancı Kitap Temini

 

Yabancı Kitaplar Temin Edilir

Bilim, kültür, sanat, edebiyat ve diğer akademik alanları içine alan yabancı yayın ithalatı, döviz hareketleri ve ödeme mevzuatından kaynaklanan engeller nedeniyle, geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan en temel sorunlardan birisi olmuştur.

Akademisyen Kitabevi, kuruluşunu izleyen 8 yıl içinde, başlangıçta tıp ancak ilerleyen süreçlerde her türlü yabancı yayın ithal etme konusunda önemli sayılabilecek aşama kaydetmiştir. Yabancı yayını temin etme süresini, 4 ile 6 hafta arasında gerçekleştirmenin gururu içindedir.

Değerli müşterilerimiz;
Firmamız aracılığıyla temin etmek istediğiniz yabancı kitapların, künye bilgilerini tarafımıza bildirdiğiniz takdirde, en kısa zamanda, her şey dahil adresinize temin bedeli tarafınıza iletilecektir. Bedeli konusunda hemfikir olunan yayın teklifinin yarısı peşin olarak, kalan diğer yarısı da yayın (kitap) elimize ulaştıktan
sonra tahsil edilecektir. Daha sonra anılan yayın, adresinize postalanacaktır. Böylece yabancı yayın temin işlemi sona ermiş, ihtiyaç duyulan bilgi kaynağı tarafınıza ulaştırılmış olacaktır.

 

Bilimsel Araştırma Projelerine (BAP) Destek ve Teklif Verilir

Akademisyen Yayınevi, 2547 sayılı YÖK Kanunu’nun 58 Maddesi uyarınca, yükseköğretim kurumları aracılığıyla gerçekleştirilen; öğretim üyeleri ve doktora, tıpta uzmanlık ya da sanatta yeterlilik eğitimini tamamlamış araştırmacılar tarafından yönetilen, Bilimsel Araştırma Projesine destek ve teklif vermeye başlamıştır. Söz konusu destek ve teklif, projede tanımlanmış Türkçe ve yabancı dildeki kitapların temini ile proje sonucunda ortaya çıkacak bilgi ve bulguların kitap olarak yayınlanmasından ibarettir.

11.02.2019 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü