5. EUROPEAN CONFERENCE ON SCİENCE, ART & CULTURE (ECSAC'19) ANKARA / TURKEY

 
 
 
 
 
5. EUROPEAN CONFERENCE ON SCİENCE, ART & CULTURE 
(ECSAC'19) ANKARA / TURKEY 
SEPTEMBER 28 - 29, 2019 
www.ecsac.net
 
 
Dear Stakeholders, 

On behalf of the organizing committee, we are pleased to announce that the 5th European Conference on Science, Art & Culture (ECSAC'19 - Ankara) will be held from September 28 to 29, 2019 in Ankara, Turkey. 

“European Conference on Science, Art & Culture” provides an ideal academic platform for researchers to present the latest developments, research findings, ideas, and applications about all aspects of science and culture. The purpose of this conference is to come together with scientific studies scholars working in different disciplines, to exchange knowledge and experiences and thus to prepare the ground for multidisciplinary studies. The conference will bring together leading academic scientists, researchers and scholars in the domain of interest from around the world. 

You are kindly invited to participate and take advantage of the opportunity to present your unpublished abstracts or/and full length scientific papers. 

The official languages of the Conference are English and Turkish. 

The conference will cover important issues in Scientific Research under various sub-themes. Special sessions (for design projects; landscape architecture, interior architecture, industrial products design, graphic design, urban planning and design etc.), poster and oral presentations, exhibition and concert sessions on performing, visual and plastic arts will be included to the conference program. Sport Scientists, from academia, researchers, lecturers to practitioners, like PE teachers, coaches, physicians (esp. specialists of sports medicine), physiotherapists and others, as well as postgraduate students and experts from cognate and adjacent scientific fields from all over the world. 

All papers are going to be selected according to double blind reviews and accepted papers will be published in the Conference Book of Abstract and Conference Proceedings with an ISBN number that will be published on conference web page. 

Best Regards.. 

On behalf of the Conference Committee 
Prof. Dr. Hasan ARAPGİRLİOĞLU 
Conference Chairman
 

CONTACT 
E-mail: ecsac2018@gmail.com 
Gsm: +90(555) 888 2426 

IMPORTANT DATES 
Dates of the Conference 
September 28 – 29, 2019
 

Deadline for Abstract Submission 
August 1, 2019 

Notification of Acceptance 
Within 7 days after the submission 

Payment for Conference Fee Packages Start 
Upon receiving Acceptance Letter 

Deadline of Payment for Conference Fee Packages 
Early Registration: July 15, 2019 
Late Registration: September 1, 2019 

Full Paper Submission Deadline 
October 10, 2019 

Conference Brochure | Accommodation Conference Fee
 
 
5. AVRUPA BİLİM, SANAT VE KÜLTÜR 
KONFERANSI 
(ECSAC'19) ANKARA / TÜRKİYE 
28 - 29 EYLÜL 2019 
www.ecsac.net
 
 
Sayın araştırmacı; 

ECSAC Organizasyon Komitesi adına, sizleri, Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü ve Gece Akademi işbirliği ile, 28-29 Eylül 2019 tarihleri arasında Ankara‘da düzenlenecek olan 5. Uluslararası “Avrupa Bilim, Sanat ve Kültür Konferansı” (ECSAC'19 – Ankara)’na davet etmekten mutluluk duyarız. 

“Avrupa Bilim, Sanat ve kültür Konferansı”, katılımcılarına bilim ve kültürün tüm yönleriyle ilgili en son gelişmeleri, araştırma bulgularını, fikirlerini ve uygulamalarını sunmak için ideal bir akademik platform sunmayı hedeflemektedir. Bu konferansın amacı farklı disiplinlerde çalışan bilim insanları ile bir araya gelmek, bilgi ve deneyim alışverişinde bulunmak ve böylece çok disiplinli çalışmalara zemin hazırlamak olarak belirlenmiştir. Konferans, dünyanın dört bir yanından gelen ilgi alanında önde gelen bilim insanlarını, araştırmacıları ve akademisyenleri bir araya getirecektir. 

Sizleri Konferans kapsamında özet ve/veya tam metin halindeki bilimsel makalelerinizi sunma, Uluslararası karma ve/veya bireysel sergilere katılma, uluslararası arenada müzik ve dans performanslarınızı sergileme fırsatından yararlanmaya davet ediyoruz. 

Konferansın resmi dilleri İngilizce ve Türkçedir. 

Konferans çeşitli alt başlıklar altında bilimsel araştırmalarda önemli konuları ele alacaktır. Özel oturumlar (tasarım projeleri için; peyzaj mimarlığı, iç mimarlık, endüstriyel ürün tasarımı, grafik tasarımı, kentsel planlama ve tasarım vb.), poster ve sözlü sunumlar, sergi ve konser performansları konferans programına dahil edilecektir. Spor bilimcileri, akademisyenler, araştırmacılar, öğretmenlerin yanı sıra yüksek lisans öğrencileri ve dünyanın dört bir yanından birbirinden çok farklı bilimsel alanlardan uzmanlar katılacaktır. 

Tüm çalışmalar en az iki hakemden olumlu değerlendirme alınması halinde kabul edilecek olup kabul edilen çalışmalar konferans web sayfasında ayrı ayrı ISBN No alınmış Özet (Abstract Book) ve Konferans Bildirileri (Proceedings Book) Kitapları şeklinde, "Tanınmış Uluslararası Yayınevi" olan "Gece Kitaplığı Yayınevi" tarafından yayımlanacaktır. 

Saygılarımla 

Düzenleme Komitesi adına 
Prof. Dr. Hasan ARAPGİRLİOĞLU 
Konferans Düzenleme Komitesi Başkanı
 

KONFERANS İLETİŞİM 
E-mail
: ecsac2018@gmail.com 
Gsm: +90(555) 888 2426 

ÖNEMLİ TARİHLER 
Konferans Tarihleri 

28 - 29 Eylül 2019 

Özet Gönderimi İçin Son Tarih 
01 Ağustos 2019 

Değerlendirme Bildirimi 
Gönderim tarihinden itibaren 7 gün içinde 

Konferans Ücretinin Ödenmesi İçin Son Tarih 
Erken Kayıt: 
15 Temmuz 2019 
Geç Kayıt: 01 Eylül 2019 

ECSAC'19 (Ankara) Tam Metin Tebliğ Son Gönderim Tarihi 
10 Ekim 2019 

Konferans Afişi | Konaklama Ödeme
 


30.05.2019 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü