2019 Başarı Ödüllerinde ŞırnakTTO'ya Üç Kategoride Ödül

2019-basari-odullerinde-sirnakttoya-uc-kategoride-odul

Üniversitemiz Kalite Komisyonu tarafından düzenlenen 2019 Başarı Ödülleri Programı 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Programa Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Mısırdalı, Prof.Dr. Mehmet Şimşek, Prof. Dr. Mehmet Arslan Tekinsoy, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Baz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Halil Sugözü,  Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, iş insanı Mehmet Emin Acar ve Yahya Acar’ın yanı sıra, akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Sonrasında söz alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erkan da “Bu değerli organizasyon, uzun zamandır ekibimle beraber emek verdiğimiz kalite kavramıyla ilgili ne kadar yol kat ettiğimizi göstermektedir. Bu yolu kat ederken bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ve değerli iş insanlarımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Kurumlararası bu iş birliği ve dayanışmanın güzel bir örneğini de II. Uluslararası Nuh Tufanı ve Cudi Dağı Sempozyumunda sergileyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Şırnak Belediye Başkanı Yarka ise “Üniversitemizin tüm etkinliklerini ve organizasyonlarını yakından takip ediyorum. Göreve başladığım günden bu yana özellikle üzerinde durduğum kalite kavramıyla ilgili yapmış olduklarınız benim için çok önemli. Sayın Rektörüme ve ekibine teşekkürlerimi sunarım. İnanıyorum ki sayın Valimizin önderliğinde Şırnak için çok kıymetli hizmetlere beraber imza atacağız” şeklinde konuştu.

 

Son sözü alan Şırnak Valisi Pehlivan da “Üniversitemize bu güzel jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Sayın Rektörümüzün şahsında bu komitede yer alan tüm arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim. Bu takdimi aynı zamanda Üniversitemize kuruluşlarından bu yana katkı sunan tüm valilerimiz adına alıyorum. Kuşkusuz şehirlere değer katan en önemli unsurlardan biri de üniversitelerdir. Şırnak ilimiz de bu anlamda çok şanslı.  Dolayısıyla, bu bilimsel kuruma her alanda destek vermek hepimizin temel görevleri arasında yer almaktadır. Bilmenizi isterim ki her türlü çalışmanızda sizlere desteğimiz daim olacaktır.” dedi.

 

Fen Bilimleri Dallarında En fazla SCI Yayın : (67.25 Puan), Dr.  Yelderem Akhoundnejad (Ziraat Fakültesi)

Fen Bilimleri Dallarında En fazla SCI Yayın : (61. 25), Doç. Dr. Ferhat ÖZTÜRK (Ziraat Fakültesi),

Fen Bilimleri Dallarında En fazla SCI Yayın: (54.9),  Dr. Asaf Tolga Ülgen (ŞırnakTTO)

 

En Fazla Proje Hazırlayan: 2 Bakanlık Projesiyle, Öğr. Gör. Zeynep Turan (ŞırnakTTO)

En Fazla Proje Hazırlayan 1 TÜBİTAK, 2 GAP Projesiyle, Dr. Asaf Tolga Ülgen (ŞırnakTTO)

En Fazla Proje Hazırlayan 1 GAP Projesiyle, Dr. Mehmet Settar Ünal (Ziraat Fakültesi)

 

Kurumsal Katkı Sağlayan Akademik Personel: Dr. Befrin Neval Bingöl (ŞırnakTTO)

 
 

14.02.2020 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü