2019-20 Engelsiz Üniversite Ödülleri

2019-20-engelsiz-universite-odulleri

  1. Tüm başvurular yoksis.yok.gov.tr adresinde bulunan Excel Form üzerinden Engelli Birimi Temsilcisi aracılığı ile alınacaktır. (Başvuruların sadece Excel formatında gönderilmesi gerekmektedir.)
  2. Başvuru Formlarının, sorumlu akademisyen veya idari personel tarafından üniversitenin   Engelli Birimi Temsilcisi ile birlikte doldurulması gerekmektedir.
  3. Başvuru yapan üniversitenin tüm soruları eksiksiz olarak cevaplaması ve başvurduğu her alan için faaliyetlerini ve mekânlarını gösteren 10 fotoğrafı ilgili maddeyi belirterek başvuruya eklemesi gerekmektedir. (Hangi alanda başvuru yapıldı ise o alana ait 10 fotoğrafın her birinin üzerine ilgili madde numarasının eklenmesi gerekmektedir.)
  4. Sistem üzerinden yapılan başvuru çıktılarının, üniversite rektörlükleri aracılığıyla Başkanlığımıza Resmi yolla da gönderilmesi gerekmektedir.
  5. Başvuru ile ilgili destekleyici fotoğrafların eksik olduğu ya da sunulan bilgilerin doğru olmadığı, belirtilen koşullara uygun olmayan başvurular, değerlendirmeye alınmadan, usulden elenecektir.
  6. Başvuru özelinde gerektiğinde yerinde inceleme yapılacaktır.
  7. YÖKSİS dışında e-posta ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
  8. 31 Ocak 2020 mesai bitiminden sonra yapılanbaşvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

BAŞVURU TAKVİMİ

 

Duyuru                                  : 03 Aralık 2019

Başvurular                            : 23 Aralık 2019- 31 Ocak 2020

Sonuç Açıklama                    : Mayıs 2020  

 

 

9.12.2019 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü