10. UMTEB Kongresi, Nahçıvan Üniversitesi

INTERNATIONAL CONGRESS ON VOCATIONAL & TECHNICAL SCIENCES-X

16-18 October, 2020

Nakhchivan University, Azerbaijan 
https://www.umteb.org/

 

UMTEB

10. ULUSLARARASI

MESLEKİ VE TEKNİK BİLİMLER KONGRESİ

16-18 Ekim, 2020 

Nahçıvan Üniversitesi, Azerbaycan

 

Çok kıymetli bilim insanı ve araştırmacı meslektaşlarımız
Onursal Başkanlığını Nahçıvan Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Nurlana ALİYEVA'nın yapacağı 10. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi 16-18 Ekim 2020 tarihlerinde Nahçıvan Üniversitesi'nde yapılacaktır. Kongremize halihazırda 11 ülkeden bilim insanlarının müracaatları alınmıştır. Tamamen ilmi kaygılarla düzenlenmekte olan kongremiz vesilesi ile gerek Türkiye ve gerekse de Azerbaycan'lı araştırmacılar için dünyanın farklı ülkelerinden bilim insanları ile tanışabilmeleri ve çalışmalarını paylaşabilmeleri imkanını sağlamak amacıyla Türkiye ve Azerbaycan'lı bilim insanları için toplam katılımcılar içerisinde %35'lik kontenjan ayrılmıştır. Bu vesile ile kongremiz AB ülkeleri, Türkiye ve Azerbaycan yüksek öğretim koordinasyon (VAK, YÖK gibi) kuruluşlarının bilimsel yükselme ve atama ile mali fon ve teşvik kriterlerini karşılamaktadır(hakem sürecini geçen bildiriler başvuru sırasına göre söz konusu kotayı koruyacak şekilde kabul edilecektir).
Pandemi riski sebebiyle pek çok ülkenin uyguladığı seyahat kısıtlaması tedbirleri kapsamında dileyen katılımcılarımıza ONLINE katılım ve sunum imkanı da sağlanacaktır. Kongre sonrası ISBN'li bildiri özet ve tam metin kitapları yayınlanacaktır.
Kongre dilleri: Azerbaycan Türkçesi, Türkiye Türkçesi, Rusça, İngilizce
Disiplinler: Sosyal Bilimler, Beşeri Bilimler, Fen ve Mühendislik Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Eğitim Bilimleri, Güzel Sanatlar, İktisadi ve İdari Bilimleri, Tarım ve Hayvancılık, Veteriner 

11.09.2020 |  Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğü